Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

IndaFotó képek

IndaVideó

Thanks Jimi Fesztivál 2010

Thanks Jimi Fesztivál 2010. Június 21. hétfő, Petőfi Csarnok szabadtér 2010. Július 24. Szolnok 2010. Július 25. Esztergom 2010. Augusztus 12. Sziget

Friss topikok

2009.06.12. 10:13 Hendrix

Jimi Hendrix magyar volt?!

Reggel fura levelet kaptam. A tárgy: Jimi Hendrix magyar volt. A meglepő nem is annyira a kijelentés volt, hiszen több éve jómagam is kutatom Jimi életét és tényleg számos jel, mozzanat utalt ez idő alatt is arra, hogy lehettek magyar ősei, de bizonyos láncszemek hiányában még nem merném állítani, hogy ez tényleg így is van.

Egyelőre nem szeretnék, szeretnénk reflektálni az elénk tárt állításokra, de mindenképpen utánajárunk!

    A levél:

Jimi Hendrix magyar volt

A Híres Magyarok A Nagyvilágban Kutatócsoport (H.M.A.N.V.K.Cs) örömmel jelenti be egy több éve futó kutatási projektjének eredményét. A szakértők évtizedekig vitatkoztak a kérdésen. Mi végre pontot teszünk az ügy végére és büszkén tárjuk a nagyközönség elé: JIMI HENDRIX MAGYAR VOLT!

Több bizonyítékunk van, elsőként nézzük meg etimológiai szemszögből. Jimi Hendrix nevét rovásírással írtuk le, és megdöbbenésünkre a nagyszentmiklósi lovassírokban is ezt a nevet találtuk bizonyos edényekre írva. Továbbá említésre méltó az a tény is, hogy Jimi nevét i-vel írta és nem pedig y-nal, ami szintén magyarságát bizonyítja. Grafológusok megvizsgálták aláírását, és szignójában a H és E kapcsolása csak a magyarokra jellemző módon történt.
Másod sorban, Hendrix a magyar őstörténet és hagyományőrzés úttörője. Amit a nyugati sajtó tévesen káprázatos színpadi showként ítélt meg, valójában ősmagyar sámántánc (az eredeti levélben virtustánc volt, hogy pontosan mit értett alatta a levélíró nem tudni - Szerk.) volt. A színes palástok, kalapok és csizmák az ősmagyar sámán elengedhetetlen kiegészítői. Sok támadás érte az elméletet az elektromosság használata miatt. Ellenségeink azt próbálták bizonyítani, hogy Jimi csak akkor lett volna magyar, ha tradicionális magyar hangszereken játszik. Sajnos nem maradtak fenn master szalagok, de más bizonyítékaink vannak arról, hogy Jimi kitűnően kezelte a tekerőlantot, a brácsát és a köcsögdudát. Azért használta az elektromos gitárt, mert így a hívek előtt bizonyítani tudta azt is, hogy képes uralma alá hajtani a villanydelejességet. Nem hanyagolható el az a tény sem, hogy a magyarok 97,53%-a balkezes(Left Handers Wordlwide 2006). Jimi is az volt. A kapcsolat egyértelmű. Az ősmagyarok hátrafelé nyilaztak a lovon. Jimi a színpadon háta mögött gitározva lőtte a hanglövedékeket a kritikusok hadára. Egyéb hivatalos dokumentumokat is tanulmányoztunk. Jimi szülei Pesten a Blaha Lujza tér környékén éltek bérházakban. Az házmesterek beszámolói szerint sosem tudták fizetni a lakbért, ezért mindig az éj leple alatt távoztak a házból. "Emlékszem a Hendrixékre - mesélte Krupp József, egykori főbérlő - vasgyárakban dolgoztak, a pénzt meg elitták. A kis Jimit otthon hagyták egy ócska gitárral, folyton azzal zörgött. Sosem hallottam a Nótaszót, olyan hangos volt." De ez az állapot sem tartott sokáig. 1956 telén Jimi családja nyugatra indult gyalog. Ekkor szakadt el végleg gyermekkori szerelmétől,Kollár Máriától. Jimi terve az volt, hogy a rock'n'roll sztárja lesz, és így felveheti a kapcsolatot imádottjával. Bár a KGB, a CIA, a Moszad, a Jobbik és a Magyar Titkosszolgálat tagadja, de  bizonyított, hogy Hendrix 1968-ban Magyarországon járt és találkozott Kollár Máriával. Nem kelhettek egybe, mert Mária időközben Kádár János szeretője lett. Jimi italba fojtotta bánatát. Literszámra vedelte a vörösbort és közben jammelt. Gyakorta szidta Kádárt, de ezt hallgatói félreértették (the Cad are=a fajankók olyan). Egy ilyen italozás vezetett halálához is, ezért őt tekinthetjük az első rakkendroll áldozatnak a kommunizmus oltárán. Hendrix szeme barna volt, haja barna és göndör. Ez a hunok barlangrajzainak elemzése alapján nem tekinthető véletlen egybeesésnek. Magas és vékony testalkata a sztyeppek lovasainak prototípusa.

Minden bizonyítékot egybevetve, büntetőjogi felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy JIMI HENDRIX MAGYAR VOLT.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://thanksjimi.blog.hu/api/trackback/id/tr471180534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brigadéros 2009.06.12. 18:33:41

Hát ez kedves, jól illeszkedik például a magyarok földönkívüli származáselméletéhez. Azonban azt hiszem, a virtustánc egy tévesen használt kifejezés, ami valójában vitustánc, s egyfajta szervi idegbaj, ami izomrángást eredményez. Vitus a táncosok védőszentje volt, asszem.

thankyou 2009.06.12. 23:32:26

Jogos! Szent Vitusról kapta a nevét, aki többek között a táncosok védelmezője is volt...
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása